Wie zijn wij?

Doorbreek de Stilte wordt georganiseerd door enkele feministische organisaties (FEL en Hollaback!Gent met ondersteuning van de Vrouwenraad) en individuele feministes uit Gent.

Contacteer ons op doorbreekdestilte.be@gmail.com

 

Hollaback!Gent: Gentse afdeling van de internationale Hollaback!-beweging tegen straatintimidatie. Hiervoor gebruiken we mobiele technologie om elkaars verhalen te delen en komen we met acties, zoals de Chalk Walk, op straat om deze te reclaimen voor vrouwen en LGBTQI.

FEL: Feministisch collectief uit Gent en omgeving dat acties, leesgroepen, filmavondjes, lezingen en workshops organiseert. We schrijven ook voor feministische blogs (De Tweede Sekse) en publiceren zines, brochures en een Feministisch Startpakket (met stickers, buttons, een actiehandboekje en een brochure over het nature-nurture debat en genderverschillen).

Nederlandstalige Vrouwenraad: De Vrouwenraad is een overkoepelende organisatie voor verenigingen die werken aan gelijke kansen voor vrouwen en mannen in een multiculturele samenleving. Heel wat vrouwenverenigingen – met verschillende achtergronden – zijn bij ons aangesloten. We eisen gelijke rechten en kansen voor alle vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd, afkomst, seksuele voorkeur, overtuiging, …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s